Τέντες Βεράντας

τέντες βεράντας

Τέντες Βεράντας

Τέντες βεράντας

Οι τέντες βεράντας, οι πέργκολες & όλα τα συστήματα σκίασης βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων για όσους αναζητούν έναν τρόπο να δημιουργήσουν το ιδανικό περιβάλλον στους εξωτερικούς χώρους. Τα πλεονεκτήματα όμως του να έχει κάποιος τέντες βεράντας, είναι πολλά περισσότερα από όσα νομίζουμε.

Εμείς, τα συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε όλα τα πλεονεκτήματα της χρήσης των τεντών βεράντας:

Μένουν χρήματα

Έχουμε επενδύσει σημαντικό χρόνο για να βρούμε τα καλύτερα υλικά και υφάσματα. Με τις Τέντες Αττική, η θερμοκρασία του χώρους σας μπορεί να μειωθεί έως και 6 βαθμούς κελσίου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, το καλοκαίρι, με τη χρήση της τέντας, ο κλιματισμός να λειτουργεί λιγότερο.

Το χειμώνα, κατά τους κρύους μήνες, οι τέντες μπορούν και πάλι να έχουν ενεργό ρόλο στη θερμική θωράκιση. Χρησιμοποιώντας τις, βοηθάτε στην μείωση του ψύχους και των ανέμων που μπορεί να διαρρεύσουν στο εσωτερικό του σπιτιού.

Επομένως, οι τέντες, μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στην μείωση εξόδων για την θέρμανση το χειμώνα και την δροσιά  μέσω του κλιματισμού το καλοκαίρι.

Προστατευόμαστε και εμείς

Όπως αναφέραμε παραπάνω, με τις Τέντες Αττική μπορείτε να έχετε μείωση της θερμοκρασίας έως και 6 βαθμούς! Παράλληλα προστατεύουν και από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία (UV). Έτσι μπορείτε να απολαμβάνετε τους εξωτερικούς σας χώρους, Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχώνεστε για την έκθεση στον ήλιο. Εμείς φροντίζουμε για την ασφαλή σας σκίαση. Όλα μας τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα CE, για τις ιδιότητές τους.

Προστατεύονται τα πράγματά μας

Χωρίς προστασία τα έπιπλα εξωτερικών χώρων είναι εκτεθειμένα σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Κυρίως το καλοκαίρι, φθείρονται σημαντικά από την έκθεση στον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες. Όπως όλα τα αντικείμενα, σε αυτές τις συνθήκες, μειώνεται ο χρόνος ζωής τους. Τα υλικά φθείρονται, οι κόλες χάνουν τις ιδιότητές τους και έτσι αποκολλιούνται και τα μέρη που τα συνθέτουν.

Με την χρήση όμως της τέντας, προστατεύονται αποτελεσματικά όλα μας τα έπιπλα. Και αυτά που είναι σε εξωτερικούς χώρους αλλά και τα έπιπλα του εσωτερικού των σπιτιών μας. Παράλληλα δεν φθείρονται και τα υφάσματα των κουρτινών, ενώ προστατεύονται και τα χαλιά από τη φθορά που προκαλεί ο ήλιος.

Μεγαλώνεις τους χώρους του σπιτιού σου με τις τέντες βεράντας

Με τις τέντες βεράντας μπορείτε αν δημιουργήσετε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον στον εξωτερικό σας χώρο. Βάζοντας έπιπλα εξωτερικού χώρου κάτω από τη σκιά τους, το μπαλκόνι μετατρέπεται σε μια προέκταση του σαλονιού. Επειδή όμως η βεράντα έχει και την ιδιότητα του εξωτερικού χώρου, σίγουρα μπορεί να γίνει και ένας τόπος mini-διακοπών. Με αυτό τον τρόπο, ο ήλιος και η ζέστη δεν θα είναι εμπόδιο για να χαίρεστε το μπαλκόνι σας με τους αγαπημένους σας φίλους.

Μακρυά από τα αδιάκριτα βλέμματα

Οι τέντες βεράντας, μέσα σε όλα, κρατούν τα αδιάκριτα βλέμματα μακρυά. Η ιδιωτική μας ζωή μπορεί να είναι προφυλαγμένη χρησιμοποιώντας τις τέντες βεράντας, αφού εκτός από τα μπαλκόνια καλύπτουν & τα παράθυρα. Παράλληλα, επιτρέπουν στον φρέσκο αέρα και το φυσικό φώς να ταξιδέψουν ελεύθερα και να ανανεώνουν το περιβάλλον μας.

Οι Τέντες Αττική ομορφαίνουν και το χώρο σας

Πλέον μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία  χρωμάτων, υφασμάτων, σχεδίων και υλικών. Οι Τέντες Αττική προσφέρουν όλες τις λύσεις έτσι ώστε το περιβάλλον σας να γίνει ιδανικό και όχι μόνο! Το έμπειρο προσωπικό μας και η διοίκηση της εταιρείας, δεσμεύονται τόσο για την ποιότητα των υφασμάτων και υλικών, όσο και για την ποιότητα εγκατάστασης.

Καλέστε μας στα 211 11 80 267 ή 693 65 15 270 για να ορίσουμε μια συνάντηση από κοντά.

 

Τέντες Αττική | Οι ειδικοί στη σκίαση

Σχετικές Αναρτήσεις