Επισκευή Τέντας

Η επισκευή τέντας

Η επισκευή τέντας είναι μια απλή διαδικασία που μπορεί να δώσει επιπλέον παράταση στη ζωή της. Η τέντα είναι διαρκώς εκτεθειμένη στις ακραίες καιρικές συνθήκες τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι ενώ επίσης η πάροδος του χρόνου προκαλεί φθορά στις ραφές της, οι οποίες σκίζονται ή/και ξηλώνονται.

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι το τεντόπανο χρειάζεται ολική αντικατάσταση. Αν είναι σε καλή κατάσταση μπορεί να επισκευαστεί άμεσα με μια αρκετή απλή και οικονομική διαδικασία, που θα επαναφέρει την τέντα στην αρχική της κατάσταση τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά ενώ θα παρατείνει τη διάρκεια ζωής της.

Μερικές περιπτώσεις όπου η επισκευή τέντας είναι απαραίτητη είναι όταν:

 1. Το πανί έχει σκιστεί.
 2. Έχει σπάσει η βάση της τέντας.
 3. Έχουν ξηλωθεί oι ραφές της.
 4. Δεν λειτουργεί το μοτέρ.
 5. Οι βραχίονες της δεν ανοίγουν ή δεν κλείνουν.

Η επισκευή τέντας

Για να γίνει η επισκευή τέντας αρχικά πραγματοποιείται απεγκατάσταση του πανιού από το σκελετό.

Ακολουθεί πλύσιμο του τεντόπανου με οικολογικό καθαριστικό, το οποίο εμποδίζει τη καταστροφή της αδιαβροχοποίησης και τη δημιουργία μυκητών που σταδιακά διαβρώνουν το πανί της τέντας. Το μυκητοκτόνο είναι αντιαλλεργικό και απόλυτα ασφαλές για τον άνθρωπο και τα ζώα.

Στη συνέχεια, σειρά έχει το ράψιμο όλων των ραφών, ξηλωμένων και μη και μπάλωμα στα σκισμένα σημεία του τεντόπανου και αλλαγή στο ρέλι. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με την επανατοποθέτηση της τέντας. Αυτή πραγματοποιείται από 2 έως 5 ημέρες από την αρχική απεγκατάσταση.

Φυσικά το ξεμοντάρισμα και την μεταφορά της τέντας στις εγκαταστάσεις μας αναλαμβάνει το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Στη διαδικασία για τη βασική επισκευή τέντας περιλαμβάνεται, χωρίς κανένα έξτρα κόστος, ο σχολαστικός έλεγχος για τυχόν βλάβες του σκελετού της τέντας, η λίπανση του μηχανισμού και κουζινέτου, η αντικατάσταση φθαρμένων πλαστικών μερών ( τάπες – καρούλια) και εξαρτημάτων και η σύσφιξη βιδών.

Υπάρχουν και άλλα πακέτα επισκευών που περιλαμβάνουν αλλαγή του μηχανισμού (με δώρο τη μανιβέλα) καθώς και αλλαγή αντιρίδων.

ΠΑΚΕΤΑ

Επισκευή τέντας

Όλα τα πακέτα μας περιλαμβάνουν:

 • Ξεμοντάρισμα του πανιού
 • Γάζωμα όλων των ραφών (όχι μονο αυτων που έχουν ξηλωθεί)
 • Αλλαγή στο ρέλι
 • Τοποθέτηση πανιού
 • Γρασάρισμα του μηχανισμού
 • Σφίξιμο  των βιδών
 • Αλλαγη φθαρμενων πλαστικων μερων ( ταπες – καρουλια)
 • Γενικό έλεγχο της  κατασκευής
Αποτελεί το βασικό πακέτο επισκευής και περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω για τέντες μεγέθους έως 5 μέτρα
Τιμή προσφοράς:

60,00€

Αποτελεί το βασικό πακέτο επισκευής και περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω για τέντες μεγέθους έως 5 μέτρα
Τιμή προσφοράς:

120,00€

Συμπεριλαμβάνεται ότι περιέχει το premium πακέτο μόνο που σε αυτή την περίπτωση αλλάζουμε και τις αντιρίδες (βάζουμε λευκές αντιρίδες αλουμινίου,λευκά κωλονάκια καθώς αλλάζουμε και τα ραουλα) για τέντες μεγέθους έως 4 μέτρα
Τιμή προσφοράς:

200,00€

Ζητηστε Προσφορα