Ηλεκτρική τέντα

Ηλεκτρική Τέντα

Ηλεκτρική τέντα

Ηλεκτρική τέντα, η ευκολία των τελευταίων ετών! Οι τέντες ουσιαστικά είναι μια επιπλέον ασπίδα προστασίας του σπιτιού. Συνεπώς είναι απαραίτητες. Προστατεύουν το χώρο μας από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου, την άνοιξη & το καλοκαίρι ενώ δίνουν τη σκίαση που αποτελεί πολύτιμή όαση ιδίως το καλοκαίρι. Όταν έρχεται η στιγμή χρήσης τους, υπάρχουν 2 τρόποι λειτουργείας του μηχανισμού. Πρόκειται για το χειροκίνητο & τον ηλεκτροκίνητο μηχανισμό. Αν διαθέτετε χειροκίνητο μηχανισμό, και σας έχει κουράσει, ίσως ήρθε η ώρα για ηλεκτρική τέντα Αττική!

Τα περισσότερα σπίτια στην Ελλάδα, έχουν εγκατεστημένες τέντες με χειροκίνητο μηχανισμό. Όμως, είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια οι αυτοματισμοί έχουν κάνει τη ζωή μας καλύτερη. Κάθε νοικοκυριό πλέον προχωρά σε αναβαθμίσεις που δίνουν άνεση και ευκολία στην καθημερινή ζωή. Η μετατροπή μιας χειροκίνητης σε ηλεκτρική τέντα, είναι μια αναβάθμιση που θα σας απαλλάξει από το κουραστικό ανεβοκατέβασμα ενώ μπορεί να αποτελέσει και σωτηρία για την προστασία τους.

Η ηλεκτρική τέντα

Οι ηλεκτρικές τέντες, είναι σίγουρη εγκατάσταση για τα καινούργια σπίτια ενώ και τα παλαιότερα προχωρούν σε αντικατάσταση των χειροκίνητων μηχανισμών. Η μετατροπή χειροκίνητης σε ηλεκτρική τέντα, είναι μια διαδικασία η οποία είναι εύκολη & γρήγορη χωρίς μερεμέτια. Το σημαντικότερο όλων όμως, είναι τα οφέλη που έχει. Ο ηλεκτροκίνητος μηχανισμός έχει τους λεγόμενους έξυπνους αυτοματισμούς ελέγχου τέντας. Μέσω αυτών, υπάρχει η δυνατότητα η τέντα να ανεβαίνει να ανεβαίνει αυτόματα, μόνη της, όταν φυσάει. Έτσι σε περίπτωση που απουσιάζετε, οι τέντες σας δεν κινδυνεύουν να καταστραφούν σε ακραία καιρικά φαινόμενα. Αντίστοιχα, μπορεί και να κατεβαίνει για σκίαση όταν ο ήλιος κάνει την εμφάνισή του.

Ταυτόχρονα, μπορείτε να ρυθμίσετε τις ώρες που θέλετε να ανεβαίνει ή να κατεβαίνει αντίστοιχα. Μπορείτε όμως και να την ελέγχετε μέσω του κινητού σας τηλεφώνου, αντί του διακόπτη. Για να έχετε τέτοιες λειτουργίες & έλεγχο, θα πρέπει να εγκατασταθούν ορισμένοι αισθητήρες. Μερικοί αισθητήρες μπορεί να είναι το ανεμόμετρο & η μέτρηση φωτεινότητας, οι οποίοι θα αντιλαμβάνονται & θα εκτελούν συγκεκριμένες ενέργειες. Οι αυτοματισμοί αυτοί, αποτελούν ξεχωριστό εξοπλισμό από τον ηλεκτροκίνητο μηχανισμό της τέντας. Συνεπώς, δεν είναι απαραίτητο να τους εγκαταστήσετε εάν δεν το θέλετε ή άμεσα. Εκτός, από αυτά δεν χρειάζεται πλέον να καταναλώνετε ενέργεια & κόπο για την καθημερινή τους χρήση. Με το πάτημα ενός κουμπιού, σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, οι τέντες σας θα ανεβαίνουν ή κατεβαίνουν. Η σκίαση πλέον γίνεται παιχνιδάκι!

Η μετατροπή σε ηλεκτρική τέντα

Ο ηλεκτρικός μηχανισμός της τέντας προσαρμόζεται στον ήδη υπάρχον χειροκίνητο. Η διαδικασία αυτή δεν περιλαμβάνει μερεμέτια. Η μανιβέλα αντικαθίσταται από τον ειδικό ηλεκτρικό κινητήρα του μηχανισμού. Σε περιπτώσεις μετατροπής χειροκίνητης τέντας σε ηλεκτρική, συνίσταται & η εγκατάσταση λειτουργίας έκτακτης ανάγκης. Πρόκειται για μια πρόβλεψη ειδικών καταστάσεων που απαιτείται η χρήση άνευ ρεύματος. Για παράδειγμα, σε περίπτωση που δεν υπάρχει παροχή ρεύματος στο σπίτι ή κάποια βλάβη, ο διακόπτης μπορεί ελεγχθεί και η τέντα μέσω της μανιβέλας να ανέβει χειροκίνητα. Αποτελεί μια έξυπνη εναλλακτική εάν επείγει να ανεβεί η κατεβεί η τέντα σας.

Αν θέλετε να μετατρέψετε την χειροκίνητη σε ηλεκτρική τέντα, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας. Δείτε τα αυτόματα συστήματα της Τέντες Αττική & έμπειρος, σύμβουλος & τεχνικός θα απαντήσει σε κάθε σας απορία.

Τέντες Αττική | Οι ειδικοί στη σκίαση

?www.tentes-attiki.gr ☎️211 1180267

Σχετικές Αναρτήσεις