Η εταιρεία

Τέντες Αττική | Οι ειδικοί στη σκίαση

Η εταιρεία Τέντες Αττική δημιουργήθηκε από τον Χρονόπουλο Μάρκο. Εξειδικεύεται στην μελέτη, κατασκευή & εγκατάσταση τεντών & συστημάτων σκίασης παντός τύπου. Παρέχονται υπηρεσίες και προϊόντα τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις για την πλήρη κάλυψη όλων των αναγκών. Η πιστοποιημένη εταιρεία Τέντες Αττική CE είναι πλήρως συμμορφωμένη με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Παρέχει σχετικό έντυπο του σήματος CE σε κάθε καταναλωτή ως προς την απόδοση και την αντοχή της τέντας των συστημάτων σκίασης.

Απαρτίζεται από νέους ανθρώπους με πρότερη σημαντική εμπειρία στο χώρο και καινοτόμες ιδέες. Έτσι, κάθε εκπρόσωπός της έχει την δυνατότητα να σας προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση για το δικό σας χώρο. Η σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας είναι γερά θεμελιωμένη. Κάτι, που βασίζεται στις βασικές αρχές της εταιρείας.

Οι βασικές αρχές

 

Η εταιρεία Τέντες Αττική ακολουθά πιστά τις βασικές της αρχές. Πάνω σε αυτές χτίστηκε και πορεύεται πιστά καθημερινά. Αυτές είναι:

  1. Η αξιοπιστία των υλικών και των προϊόντων μας. Για όλα τα προϊόντα παρέχονται οι κατάλληλες εγγυήσεις. Διαλέγονται με αυστηρά κριτήρια και ελέγχους. Προέρχονται από επώνυμους και διακεκριμένους κατασκευαστές.
  2. Η άμεση ανταπόκριση & εξυπηρέτηση των αιτημάτων. Το έμπειρο προσωπικό, είναι έτοιμο για να παρέχει άμεσα πληροφορίες σχετικά με τις ανάγκες σας. Ενώ, τα συνεργεία μας εργάζονται με ακρίβεια και συνέπεια για την κάλυψη όλων των αναγκών σας.
  3. Η ποιότητα των εγκαταστάσεων συστημάτων σκίασης. Κάθε εγκατάσταση πραγματοποιείται με την προσοχή & τον επαγγελματισμό των έμπειρων συνεργείων της εταιρείας.  Δίνεται μεγάλη έμφαση στην λεπτομέρεια με στόχο πάντα το άριστο αποτέλεσμα.

Αυτοί είναι οι λόγοι που οι συνεργασίες επαναλαμβάνονται και η καλύτερη διαφήμισή της είναι οι ίδιοι οι πελάτες.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις εφαρμογές συστημάτων σκίασης.

Μελέτη, κατασκευή, εγκατάσταση και συντήρηση τεντών παντός τύπου. Κατασκευάζουμε Τέντες με αντιρίδεςτέντες με βραχίονες , τέντα Κασετίνα, πέργκολατέντες κάθετες- ριντοτέντες Ζελατίνες,τεντόπανατέντα καποτίνα, αυτόνομα συστήματα κα.

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Αγίου Βασιλείου 99 Περιστέρι τ.κ 12135